2023-01-01 95 瀏覽
收爐啦!!!努力咗一年當然要食番餐好嘅慰勞下自己,今次就揀咗新都城中心入面嘅和牛燒肉一郎,門口有一大隻牛同棉花糖機,超易揾!Course B($448)呢個套餐有成102款食品比你揀,牛肉有成25款,想食特選牛已經好足夠。只要scan QR code就可以落單,然後就會極速經上菜帶送到你張枱,又衛生又有效率!個人有三款特別推薦嘅菜品,第一名係大判壽喜燒牛里脊肉,我自己都食咗4大塊,牛味超香濃配蛋汁更滑。第二款係特上牛舌棒,食落爽口,油脂又豐富,絕對係牛魔王之選。第三款係日本豚五花,豬味香濃,薄切容易燒又脆口,加埋生菜就唔怕太油啦!場中間有自助沙律吧同飲品任拎,有不同款式嘅美人水,清新又消滯,同燒肉完全perfect match!甜品方面,有爆谷、六款自家製甜品杯同多款日本直送雪條,款款都超吸引,我就超鍾意佢嘅石板街同玉桂蘋果芝士餅,前者超級香濃,唔甜之餘,可可苦澀味好過癮,後者有玉桂味,夠香甜!優惠方面,我哋提早訂位有得免費升級海鮮船,有齊蠔、鮑魚、虎蝦等新鮮海鮮,有得打卡又有得食,記得打電話book枱!另外Hoegaarden白啤酒系列有買一送一,好抵飲,仲有外賣自取套餐,想喺屋企燒

優惠方面,我哋提早訂位有得免費升級海鮮船,有齊蠔、鮑魚、虎蝦等新鮮海鮮,有得打卡又有得食,記得打電話book枱!另外Hoegaarden白啤酒系列有買一送一,好抵飲,仲有外賣自取套餐,想喺屋企燒和牛都好方便!