2020-09-09
幾個月前生日去左山旮旯慶生😂 地點真係山旮旯,行到我出哂汗💦價錢就港島價,但食完覺得個廚真係好掂😍😍🍕日式芥末煙三文魚pizza成親飯覺得最好食🤩 微微芥末辣,三文魚整成朵花咁🌹皮脆餡靚,must點item☺️🇩🇪德國烤焗脆皮豬手好大隻,建議4個人以上食,皮是脆的,但我切得有啲困難,咬落去有啲太硬,可能over烤左🤔🦞龍蝦汁海鮮意粉秒清,汁多,海鮮新鮮,意粉勁幼身係我鍾意既,軟硬度適中😆 龍蝦汁味都好突出🍟炸薯條配黑松露醬+辣千島醬我最鍾意既千島醬😍 朋友都鍾意黑松露醬,我食哂千島醬!薯條外脆內軟,同兩個醬都好夾😛🍹青瓜梳打我唔飲酒,呢個梳打好fresh,fresh到好似食新鮮青瓜,個味好真實,搞到我去其他餐廳都係咁搵青瓜梳打飲😂😂店名:山旮旯 地址:銅鑼灣摩理臣山道84-86號香港銅鑼灣太平洋帆船酒店地下
🍕日式芥末煙三文魚pizza
🇩🇪德國烤焗脆皮豬手