這次係我第二次來到小店,雖然新開張,但兩次來的侍應已經面目全非,會再來的原因唔多唔少係因為侍應的招待,但這次令我非常失望。首先,一樓酒樓來講,點心種類太少,沒有腸粉等等,如果要飲茶唔係一間好選擇,而且味道同外面既差唔多。抄粉麵正常水準,係一般酒樓仔應有水準。侍應方面,第一次來到侍應非常有善,全部面帶笑容,比我一個好好既印象,雖然有不少客人,但侍應都一一解答我地問題,而且為我地推介食物。第二次來到,幾個着黑衫經理來招待,但明顯態度不如以往,有大排檔既感覺,聲大,面無笑容,經理指指點點,但都無落手去做,仲好似強迫我地去食套餐咁,食唔返以前既人情味。食物質素也有下降,肉餅飯既肉餅只有三分之一,抄粉麵份量都細左,估唔到新店咁快要宿水。食物質素一般,又食唔返嗰種人情味,好難留住客人,唔會再有下次