舖頭嗰三個阿姐啲服務態度差到離晒譜公司搞party同事話想食蛋撻 聽人講話呢間好食 為免到時冇 就諗住預先訂定 上網搜尋電話嘅時候發現做緊雙十一優惠 $11/2個 條款又冇寫明每人只可以限購 打電話去訂就問下預訂可唔可以有優惠 個阿姐已經好似如臨大敵:你預訂你就要比正價 用優惠我唔會留俾你架 你自己黎排隊啦  你訂我就收你正價 同埋每人可以買一次 唔知以為有幾搶手 but fine 我地本身唔係貪優惠  照用用正價訂左兩打夠中去拎嗰陣 佢已經一早包好晒 係「凍」嘅蛋撻 我哋話d蛋撻凍既 個阿姐就用D好衰嘅態度話:預訂就梗係凍㗎啦 要熱既就唔好預訂啦我話人地特價可以食熱?! 我用正價,買仲要食凍既? 咁唔要喇阿姐話:預訂係食凍架喇 你唔要邊個要牙? 仲好似恐嚇嘅態度話:哦 你電話係乜乜乜丫麻 xx小姐 預定左唔要唔比錢而家咩服務態度?離哂普同佢講左好耐先好唔情願換啲暖嘅 仲要一路包一路俾說話人聽 D野幾好食都冇用!我消費你地D態度仲衰過差你錢咁!正垃圾!
舖頭嗰三個阿姐啲服務態度差到離晒譜
而家咩服務態度?離哂普
同佢講左好耐先好唔情願換啲暖嘅 仲要一路包一路俾說話人聽
D野幾好食都冇用!我消費你地D態度仲衰過差你錢咁!正垃圾!
2021-11-11
外賣自取