2022-12-21
幾乎每次入長洲都會食既甜品店,但take away 多甜品都好唔錯,價錢親民今日見有時間就坐低食左個蛋白杏仁露見到有唔少蛋白,食落杏仁露又幾creamy,有種杏仁霜mix 煉奶既感覺,好味,都好鍾意呢種杏仁香味,有驚喜但間鋪太多客,唔休做,服務態度差有個老男人serve 客,佢見到有3個學生哥坐兩張2人枱,佢叫佢地坐一張2人枱+比多張凳。好彩其中一個男仔講總共會有6個人,佢地先守得住果兩張枱,老男人仲話6個人只比到兩張2人枱😅其後佢地甜品剛上,聽到老男人問班男仔會一齊比家分開比錢,怕到時逐個逐個比🤷♀️我一個人食就坐張2人枱。其間有4個人入黎,老男人就叫佢地坐我隔離一張2人枱,話:"你地坐住呢張先,陣間佢走左就拍多張枱比你地"佢=我,即係催我快d 食埋走🤷♀️舊派幾好食既糖水鋪,但態度好一般,當d 客趕羊仔咁,feel 唔到應有既待客之道
甜品都好唔錯,價錢親民
今日見有時間就坐低食左個蛋白杏仁露
但間鋪太多客,唔休做,服務態度差
佢=我,即係催我快d 食埋走🤷♀️