2018-02-04 2334 瀏覽
係面書見到有介紹~ 一直密謀緊去試一下~ 今晚突然搵到人同的食飯~ 緊係唔會放棄試新野的機會喇~ 一去到就拎飛喇,但如果你有下載個app都可以遙距拎飛架~ 7點零鐘去到,等左唔夠十分鐘,就有位喇~ 佢有三個二人餐俾客人選擇~ 我地就選左中間價錢的果個~ 芝士洋蔥湯~ 洋蔥煮到溶哂~ 芝士味唔係好出~ 有拉絲的感覺~ 湯唔會好咸,個湯都好清~ 唔錯~南瓜粟米忌廉湯~ 成個湯都充滿左南瓜的甜味同有打碎左粟米的質地~ 雖然甜得有d過份~ 但整體都唔錯架~ 脆板腸肉醬大啡菇pizza~ 成個pizza除左肉醬味~ 其他配料的味道都唔太出~ 肉醬略略覺得酸左d~ pizza 同配料感覺好唔合一好似好分開的感覺~餅底好薄同好軟~ 用手食就要搵叉幫下手喇~😂芝心火腿薯溶球(下)~ 外表好鬆脆~ 炸得好香口~入面的薯溶好滑入面仲有d煙肉~ 薯波底仲有沙律醬食~ 唔會好乾架~ 秘製炸雞(上)~ 雞好juicy~ 個皮好脆~ 但驚喜唔太大~ 蒜香香酒汁海蜆意粉~意粉好香蒜同橄欖油味~ 但就係唔係好夠咸味~ 蜆就正正常常喇~ 加d辣椒仔會比較好~ 朱古力布甸~呢個甜唔真心好麻麻喇,雖然好有朱古力味~ 但質地
係面書見到有介紹~ 一直密謀緊去試一下~
今晚突然搵到人同的食飯~ 緊係唔會放棄試新野的機會喇~
一去到就拎飛喇,但如果你有下載個app都可以遙距拎飛架~
7點零鐘去到,等左唔夠十分鐘,就有位喇~
佢有三個二人餐俾客人選擇~
我地就選左中間價錢的果個~

南瓜粟米忌廉湯~

脆板腸肉醬大啡菇pizza~
餅底好薄同好軟~ 用手食就要搵叉幫下手喇~😂

蒜香香酒汁海蜆意粉~

朱古力布甸~
呢個甜唔真心好麻麻喇,雖然好有朱古力味~ 但質地好硬~ 唔似布甸的感覺~

世外果園茶(左)~
2018-02-03