餐廳餅於蘭桂坊,由意大利主廚主理,更曾經榮獲亞太區50大薄餅大賽中奪得全港第2名及亞太地區第12名,出品一定有保證🍕Pizza半自助餐包埋任食5款口味既pizza,全部即叫即焗,送上枱時仲熱焫焫,材料新鮮之餘pizza既餅底仲好鬆軟🥩主菜如果想再豐富d可以加少少錢叫多個主菜,我就揀左澳洲和牛西冷,雖然嘛係加$78,但係質素一d都唔差,如果係扒房食,呢塊排已經值幾百蚊。而拌碟既薯條條條都炸到外脆內嫩,同牛扒一樣咁出色🦞海鮮區有爆哂膏既波士頓龍蝦、翡翠螺、青口同大蝦,款項唔算好多,但樣樣都好新鮮。🥗冷盤有好多唔同既小食,每款都好有特式,仲有好多唔同既生菜同沙律汁🧀芝士&凍肉好少見到芝士會有咁多款式,仲有我最鍾意既Brie。凍肉方面有唔同既火腿同堅果、杏甫等等,做前菜或者送酒就岩哂🍦甜品有多款唔同既蛋糕同切餅,仲有自家製既雪糕。完全唔會輸俾街外既大牌子。另外介好有好生果,食飽左可以消消滯🍸另外仲有各式餐酒同調酒,如果想邊食邊飲都冇問題

🍕Pizza

🥩主菜

🦞海鮮區

🥗冷盤

🧀芝士&凍肉

🍦甜品

🍸另外仲有各式餐酒同調酒,如果想邊食邊飲都冇問題