2009-04-22
老婆今日生日,於是就帶埋對仔女一齊出去食飯.......我地order左一點熟食: 什錦天婦羅 , 燒油甘魚頭 , 燒雞翼串 , 金菇牛肉卷; 我覺得d水準好左好多,起碼d天婦羅唔會好似之前甘d粉仲厚過d餡,而家食落去係鬆好多,金菇牛肉卷都係一個唔錯既選擇,個汁濃得黎唔會太咸,d牛肉又唔會韌到食唔到,good!!仲有個油甘魚頭,又平又大個,尼個真係超抵食,我記多好多日本餐賣尼個頭,起碼都要$50-$60up,尼度around都係$30幾,值得一試 !!!!唔講唔知牙,佢地而家做緊一個推廣,咩起條迴轉line度攞壽司,就有機會中獎喎,對仔女是但攞咋,就中左2碟勒,一碟係原條鰻魚壽司,另一碟就係三文魚刺身,雖然係獎品牙,但一d都唔馬虎囉,果條原條鰻魚長到尼嚇親我d細路,食完仲話要再食牙~碟三文魚刺身同比錢食既果份有得揮,唔會因為係獎品而特別溥~~ 正牙 !!總之一句講晒,而家尼度d野愈黎愈好食,服務態度都比之前好左好多,起碼d侍應個個都面帶笑容,食都食得開心d牙!!!