2023-12-14
ෆ 小魚兒 ෆ 天氣開始涼涼哋就想食啲熱辣辣嘅嘢🫶🏻今次去咗尖沙咀試呢間麻辣大師🌶️餐廳有超多選擇 有烤魚雞煲串燒等等✨我哋喺雞煲同埋烤魚之間抉擇咗好耐最後我就試咗佢哋個雞煲 超惹味( ⸝⸝⸝⁼̴́◡︎⁼̴̀⸝⸝⸝)四個人食都好夠 仲有好多份量好足椒鹽炸金菇好脆口 當餐前小食食勁啱最鍾意係佢個蒜蓉茄子🍆大大舊茄子 好滿足下次要返轉頭試佢個烤魚先得!! ෆ 小魚兒 ෆ 尖沙咀金馬倫道16號金馬大廈1樓#hkig #hkfoodie #foodiehk #foodiegram #foodiegraphy #foodlovers #foodstagram #happysharing #hkfood #foodphotography #foodie #hkfoodblogger #hkfoodstagram #momofoodie #香港美食 #美食 #吃貨 #相機食先
天氣開始涼涼哋就想食啲熱辣辣嘅嘢🫶🏻
今次去咗尖沙咀試呢間麻辣大師🌶️
餐廳有超多選擇 有烤魚雞煲串燒等等✨
我哋喺雞煲同埋烤魚之間抉擇咗好耐
四個人食都好夠 仲有好多份量好足
椒鹽炸金菇好脆口 當餐前小食食勁啱
最鍾意係佢個蒜蓉茄子🍆大大舊茄子 好滿足
下次要返轉頭試佢個烤魚先得!!
ෆ 小魚兒 ෆ
尖沙咀金馬倫道16號金馬大廈1樓