想Surprise下友人,但中伏😭😭😭曾經食過銅鑼灣分店,覺得唔錯?一心打算surprise下友人,但同天氣一樣,尖沙嘴店的Burgeroom 味道不似預期!同銅鑼灣分店好大出入!Burgeroom 點餐係要自己到櫃檯點餐和付款,然後店員會根據號碼器上菜。周圍環境比較暗啲,或者叫有情調啦🤭我地叫左兩個Burger,一個薯條!一枝Snapple $30 《鵝肝牛肉漢堡》 $168個漢堡側邊配左少少沙律菜,食落會無甘漏!但份量真係有啲大,鵝肝唔好食,食落仲有D酸酸地,真心一路食一路驚晏D會肚痛!漢堡包入面配上他他醬,都ok ge! 另外,D肉汁係甘漏出黎,令到成個包軟哂好難食,仲要個包唔夠熱😔😔😔《黑松露芝士大烤菇牛肉漢堡》$130真心除左個菇之外,無野好食!個包又係俾d汁浸到軟哂,上下兩塊包,我最後都無食!《黑松露芝士薯條》$65 正正常常,無特別,黑松露味唔夠總括來說,同朋友互相交換左一半, 都覺得整體幾差😔 希望佢遲D會有改善吧大家食就去CWB分店食啦!
想Surprise下友人,但中伏😭😭😭

我地叫左兩個Burger,一個薯條!
一枝Snapple $30

《鵝肝牛肉漢堡》 $168

《黑松露芝士大烤菇牛肉漢堡》$130

《黑松露芝士薯條》$65
正正常常,無特別,黑松露味唔夠

總括來說,同朋友互相交換左一半,
都覺得整體幾差😔 希望佢遲D會有改善吧
大家食就去CWB分店食啦!