2017-01-25 109 瀏覽
自己喺屋企懶得開鑊油炸洋蔥圈 去到食burger 嘅地方當然要食夠佢啦 lets take it 🔥見到即叫即炸 黎到用小pan上 脆外層薄薄一層 洋蔥仲維持到有汁😮高技術啊👍🏻想食菜得黎又想要啲肉冇咁寡,當然係叫beef + 🥗 啦!仲加$10要左coleslaw(食到尾好辣)同埋$90煎鵝肝🤤肝煎得洽到好處 不過火 亦冇腥味👍🏻超厚煎免治牛,入面均勻加有小小牛筋增加爽口感 唔會軟腍腍似食肉醬 幾好要左杯果汁樽裝即倒 我覺得太甜喇🍬🥝呢個lobster burger睇落份量唔細 中間配生菜牛油果清清地 唔會蓋過龍蝦原味☺️仲砌得好有型😎另外見到個happy hour 時段都好充份 鍾意啤啤佢嘅朋友不妨喺度落腳 又免加一💰🆒
Onion  Rings
Beef Salad