2019-02-08
估唔到商場入面都可以有間咁大既伏,入黎食好似比人玩完一轉。唔知邊個係老闆,根本係奸商,無講食物質素同員工服務態度都完全冇基本既水平,都好意思開餐廳。1. 帶位員工除左問你幾位後就完全冇出聲,黑面仲要要人自己理解佢手指指想你坐邊。一定係高級員工,簡單帶客入席好難為佢2. 坐底後冇Menu ,問waiter 拎仲好似唔知發生咩事3. 叫左個客壽司卷($98)可以係落左單30分鐘後先同你講今日冇,自動幫你cancel. 問佢拎返本Menu 可以一去冇回頭4. 晚市既價錢食Tea 份量,個丼睇相好似好大,實程仲細過你屋企比BB食既兜(見到有其他comment 話似狗兜)多謝盛為$158 。無論男人定女人都唔夠食。如果你有厭食症可以一試。味道唔會好食,但都算係食物,可以入口,唔想食死你,一個丼份量可以幫你吊任1/4個肚,唔會餓死。5. 叫綠茶奶茶可以黎本純鮮奶,問個經理仲大條道理同你講因爲太甜,所以私自幫你轉左(但落單前後完全冇人同你講過,唔出聲問就當你唔知,當明明menu 係杯綠色野都可以黎杯奶色),唔知以為食緊廚師發板。問完仲大大同你講”咁依家幫你換返Law”。語氣好似幫緊我做緊d好難為佢地
5. 叫綠茶奶茶可以黎本純鮮奶,問個經理仲大條道理同你講因爲太甜,所以私自幫你轉左(但落單前後完全冇人同你講過,唔出聲問就當你唔知,當明明menu 係杯綠色野都可以黎杯奶色),唔知以為食緊廚師發板。問完仲大大同你講”咁依家幫你換返Law”。語氣好似幫緊我做緊d好難為佢地既野咁...其實只係想佢地做返Menu 同樣既野。
6. 全程觀察員人好多,好多都係到企埋一齊傾計
全程貼錢買難受,去完你會寧願餓親都會去食,因為你兩人食完$7xx 既野都會肚餓。
P.S. 假期都可以有一半吉位,而隔離元X 壽司就排曬人等位,可見依間有幾”好”食。