2021-06-27 295 瀏覽
今日去左和富嘅foodcourt 食lunch, food court 內d 餐廳有d 吉左,但整體都叫做仲有幾間揀。環境ok,12:30人流唔多,唔洗等位同事嘅面,都幾大碗,應該味道唔錯,難得見到唔大食嘅佢食曬湯係味精湯,味精仲幾重手下🤣下次應該會叫佢唔洗比我雞都唔錯,可惜比我嘅個d 都係d 簿肉多骨位😂😂😂(睇黎連個店主都唔鐘意我🤣🙈份量黎講我覺得唔算多😓我一個女仔都只係覺得勉強夠(仲要我個日本身唔太餓😂 不過如果佢厚肉番少少可能會好d 嘅😂 提起份量真係有d 無奈特別嘅係鵝肝多士,多士脆鵝肝味道梗係同餐廳個d 有差距啦,但勝在平平地,中午lunch 食到,我又覺得幾niceps. 落單講左少飯,冇少到😂(可能聽左做少送🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈

同事嘅面,都幾大碗,應該味道唔錯,難得見到唔大食嘅佢食曬

湯係味精湯,味精仲幾重手下🤣下次應該會叫佢唔洗比我
特別嘅係鵝肝多士,多士脆