2023-12-26 68 瀏覽
剛剛福岡回香港3星期,已經想念又平又高質既和牛,同老公講,老公話去燒肉做我倆既冬至飯🤤一入到去,我地選左中價既C餐,其實已經有97款食物,都夠哂啦好快已經上左頭盤盤:🥩黑毛和牛2款+澳洲 M9薄炙盛合和牛油脂分佈好靚😍,薄炙初初以為一燒會痴哂網,點知無之餘仲燒得好靚,好有牛味🥗沙律吧同飲品:唔算勁多款式飲品,但我覺得還可以再用QR code落單:牛都幾多款式,每次份量唔算多,可以試多幾款我地都係重點食牛,豬就只係食左豬頸肉,豬腩片海鮮就有4款,我哋只食左蝦,魷魚🦑同搞口仲有菜類,有冬菇,金茄,茄子,翠玉瓜,杏鮑菇熟肉我地叫左好多次麻油波菜,好好味,食咁多肉要食下菜仲有食左個福岡明太子卷🤣覺得幾足料啊雖然係放題,但我地燒得好慢,慢慢燒,中間仲有個經理/職員見我地燒哂肉得返菜類,問我地識唔識燒,仲教我地可以點湯/點醬汁先燒,會無咁try,仲好nice幫我地拎埋碗海帶湯🙂總括黎講:好坐,食物同服務唔錯,完全無漏單(我地坐中間位,有運輸帶送食物,感覺黎得快過旁邊人手送餐)開心既冬至飯,再去迎接🎄🎄
好快已經上左頭盤盤:
🥩黑毛和牛2款+澳洲 M9薄炙盛合
🥗沙律吧同飲品:唔算勁多款式飲品,但我覺得還可以
我地都係重點食牛,豬就只係食左豬頸肉,豬腩片
海鮮就有4款,我哋只食左蝦,魷魚🦑同搞口
仲有菜類,有冬菇,金茄,茄子,翠玉瓜,杏鮑菇
熟肉我地叫左好多次麻油波菜,好好味,食咁多肉要食下菜
仲有食左個福岡明太子卷🤣覺得幾足料啊

開心既冬至飯,再去迎接🎄🎄