2021-05-27 995 瀏覽
今日同朋友食lunch 佢提議試下呢間唔做外賣既餐廳 就心諗好少餐廳唔做外賣🤔上網search先知原來係Pirata Group旗下既餐廳😍之前食過Pici同The Pizza Project都覺得好高質 所以好期待🤩🤩有兩款lunch set 可以選擇 - 2 courses ($148)同3 courses ($168)~有starter, main course, dessert 或者飲品自由配搭😉當日揀左一個2 courses,一個3courses▪️Starter🍴Karaage 日式炸雞 - 佢真係即叫即炸 上枱仲熱辣辣 而且份量都唔少🤤有個辣辣地既蛋黃醬 好好好食👍🏻👍🏻▪️Main course🍴West coast - 有用醬油醃過既三文魚粒 牛油果 炸豆腐 椰菜 呢款係飯底 所以係好夠飽🥰推介❗️🍴To tuna - 有吞拿魚 菇 蕃茄仔~呢款就無飯 而椰菜就係個base~ 撈埋晒d沙律醬一齊食 好開胃🤤▪️Dessert🍴Poppin’ Ice Cream - 好新奇既甜品🎉上上面黃色個d係橄欖油 估唔到橄欖油同雪糕都幾夾 無個種油膩感☺️加埋咸味既爆谷🍿 有驚喜🥳Pir

▪️Starter

▪️Main course

▪️Dessert

Pirata Group既餐廳真係唔會令人失望!一貫既高質🥰唯一一樣唔好係坐位有d窄~整體⭐️⭐️⭐️⭐️✨