2017-05-11 2015 瀏覽
早幾日好想食港式早餐,即刻諗起呢間cafe , 之前食過佢地嘅下午茶餐覺得好味道, 製作用心,今次試下早餐先😊去到嘅時候冇乜人,我叫左魚柳炒蛋多士餐跟咖啡。炒蛋好滑好香,多士好新鮮跟埋牛油,仲有茄汁焗豆,餐嘅份量好夠飽我都差D食唔曬☺️另外,好鍾意呢度嘅熱咖啡!我平時多數只係飲奶茶,唔係特別鍾意飲咖啡但呢度嘅咖啡好特別,佢冇苦或者酸味,好順滑同有一種好似拖肥嘅香味❤️唔知其他人覺得點呢,但就好適合我口味....我會形容呢個係令人好有精神嘅早餐😄店內裝修modern,燈光暗暗地又有自然光透入黎好舒服,店員亦好有禮貌...相比坐到背脊貼背脊嘅地道茶餐廳,我反而鍾意呢度可以悠閒咁食,希望食物質素可以繼續keep 住咁好👍🏼👍🏼支持

魚柳炒蛋配多士
熱咖啡