招聘中
最高可達 $20,000
月薪 (面議)
最高可達 $24,000
月薪
餐廳: alfafa (港運城)
資訊:

2019-01-11 709 瀏覽
今一放假喺北角港運城嘅分店食咗個悠閒嘅早餐,依間餐廳環境幾好好乾淨,員工亦都好Nice,我揀咗一個牛角包,腸仔炒蛋,仲有熟蕃茄,1個羅宋湯長通粉,一杯熱咖啡。落order好快,但係出餐真係好慢,差唔多等左15分鐘,但啲嘢食都係唔係好熱。食物嘅味道還好,咖啡都好香幾好飲。而我太太就食咗一個蘑菇汁長通粉加雞扒,佢啲蘑菇汁幾好食,雞排份量適中,但係食完之後你會覺得好飽!建議大家要預早少少或者預多啲時間去食,因為真係花好長時間先食到呢個早餐。