2023-10-12
【荃灣•古今二】@kokon2.twππππππππππππππππππππππππππππππ性格比高 多樣選擇日本料理屋🌻|金龍卷|HKD 98三文魚非常新鮮,魚肉鮮嫩多汁,味道鮮美。酥脆的天婦羅衣,外酥內嫩,口感十分美味。壽司飯的口感和蝦子的酥脆相結合,真的讓人愛不釋口。我還加了一點醬油和芥末,更加提升了壽司的風味。🌼|蜘蛛|HKD 96軟殼蟹好新鮮,蟹肉鮮嫩多汁,味道鮮美。壽司飯粒鬆軟蓬鬆,同軟殼蟹嘅質地真係好夾配。仲有青瓜絲增添咗爽脆嘅口感,真係好食。另外,佢哋仲鋪咗少少蟹籽喺度,提升咗壽司嘅風味。🏵️|日式麻醬豆腐沙律|HKD 78整道沙律的配料組合得非常均衡,既有豆腐的蛋白質和蔬菜的纖維,又有麻醬和花生醬的脂肪和蛋白質。這道沙律不僅口感豐富,而且營養均衡,非常適合作為一道健康美味的菜餚。🍁|自家玉子燒六件|HKD 55烤好嘅玉子燒外層酥脆,內裡蛋香十足,咬落嘅感覺好滑順,非常好味。🔥|鹽燒雞中翼一串|HKD 28鹽燒方式可以將雞肉嘅鮮味封進去,同時令雞肉更加嫩滑,具有獨特嘅風味。餐廳環境:🔥🔥🔥🔥🔥服務質素:⛄⛄⛄⛄⛄食物味道:🍾🍾🍾🍾🍾性價比:🎟️🎟️🎟️🎟️🎟️消費 HKD 39
性格比高 多樣選擇日本料理屋
🔥|鹽燒雞中翼一串|HKD 28
餐廳環境:🔥🔥🔥🔥🔥
服務質素:⛄⛄⛄⛄⛄
食物味道:🍾🍾🍾🍾🍾
性價比:🎟️🎟️🎟️🎟️🎟️消費 HKD 391(連加一)
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
#荃灣美食 #古今二 #web3荃灣
古今二 (荃新天地)
荃灣楊屋道1號荃新天地1樓116號舖