2022-05-09 207 瀏覽
大喜屋聽就聽過好多次,今次終於忍唔住要去食!可能疫情開始穩定,連平日Lunch Time都要排隊,睇黎大喜屋都有番咁上下人氣!佢地落單就比較方便,用QR Code就可以落到單,更加清晰唔洗驚落錯單。飲品選擇比較多,有烏龍茶,汽水等等,而且最特別係有佢地自家既冷泡茶同埋清酒,梅酒。一大班朋友完全唔洗驚飲黎飲去都係個啲飲品!除此之外,佢地都有沙律吧,係主菜未上到黎之前,可以食住沙律開一開胃先!如果想食海鮮既話,亦都設有凍蝦同蜆!揀好哂飲品同小食,魚生就岩岩好送到去我面前啦,魚生幾新鮮,最重要係唔會有雪藏味同埋 唔會肉身係雪硬!鹽燒牛舌食落爽口彈牙,唔會燒到過哂火,記住一定要點檸檬汁!芝士蒲燒鰻魚玉子燒一啖有三重享受鰻魚入口即溶,芝士唔會話太過搶走鰻魚既味道!鹽燒鯖魚咬落去,魚皮偏向脆身,肉身鮮嫩!俾我想像中更加出色。榴槤炸彈入面有好full既榴槤肉,超級邪惡既炸物,食完真係會返唔到轉頭!甜品櫃都有好多唔同甜品選擇,隔離有雪糕櫃同軟雪糕機,食完放題就一定要食返啲雪榚來個完美大結局!

鹽燒牛舌食落爽口彈牙,唔會燒到過哂火,記住一定要點檸檬汁!

芝士蒲燒鰻魚玉子燒一啖有三重享受
鰻魚入口即溶,芝士唔會話太過搶走鰻魚既味道!