放工後在街上逛街 見到一間充滿藝術的3層式上樓的西餐廳,呢間餐廳佈置好特色,牆身掛滿油畫,打卡一族必去的地方~😋入到店內,坐低打開menu,見到菜式都好有創意又新穎,之前分別點了黯然銷魂飯同特選級牛臀肉上蓋扒 配 Harvest Syrah, Australia🫶黯然銷魂飯:勁靚又特色,雞湯熬出嚟既雞汁味道,必備嘅太陽蛋,香口嘅鴨胸取代叉燒,西式料理做出經典菜式,簡直係有創意!🍛特選級牛臀肉上蓋扒 配 Harvest Syrah, Australia🥩三成熟的肉香嘅牛扒,咬落去好多肉汁,底下仲有細滑的薯蓉同香口的雜菇,我地要左阿根廷醬汁,個人十分推介!非常濃的味道,係味蕾享受!!另外,飲杯揀左有汽檸檬,檸檬味好濃又香,仲特別係有汽,十分清新開胃!🍹總括而言,餐廳服務好好,環境舒適,值得推薦同再次光顧!👍😎

總括而言,餐廳服務好好,環境舒適,值得推薦同再次光顧!👍😎