2019-04-29 62 瀏覽
尖沙咀不錯的燒肉放題🥩本人真係最好鍾意食日式燒肉,假日午餐突然好想食燒肉,搵到尖沙咀有間日本燒肉放題,環境唔錯又坐得舒服🙃午市去到唔算好多人,餐廳裝修具日式風味,打開餐牌298任食,仲有和牛💖流曬口水🤤餐廳係用ipad落單,非常方便。食物非常多種類,首先有刺身、燒肉、壽司、卷物、海鮮、炸物、小食、飲品等等,超級多選擇🤩叫咗刺身,揀咗北寄貝、三文魚、帶子、八爪魚、甜蝦🙃刺身好新鮮,甜蝦大大隻 北寄貝夠爽口,三文魚肥美,不過帶子就比較薄片,八爪魚都爽口,刺身質素認真唔錯😋壽司方面🍣叫咗魚子及和牛壽司。和牛壽司一定要叫,推介❤️ 火炙和牛半生熟,入口即溶,超好味☺️💕 我都加咗幾次單。前菜叫咗螺肉及八爪魚,螺肉好大粒。放題仲有海鮮🦐真係正呀!叫咗蝦 新鮮大隻又爽口,仲有蠔及帶子,可以放喺個鐵盤上慢慢燒,另外可再加蒜蓉 🤩燒肉方面,必點當然係牛肉😍和牛粒偏肥美,咬落去充滿油脂,和牛味香😙另外仲有安格斯牛柳粒,呢個牛味更加重 我反而覺得呢個更好食😋和牛牛小扒,脂肪分佈均勻 ,牛肉夠淋;牛肋扒牛味香👍除咗牛肉之外,豬肉都幾出色。有唔同口味:有醬油味、洋蔥味、唐辛子豬頸肉,多款口味。 仲有日本黑豚肉及西
尖沙咀不錯的燒肉放題🥩

前菜叫咗螺肉及八爪魚,螺肉好大粒。
放題仲有海鮮🦐真係正呀!

除咗牛肉之外,豬肉都幾出色。有唔同口味:有醬油味、洋蔥味、唐辛子豬頸肉,多款口味。 仲有日本黑豚肉及西班牙黑豚五花腩,味道唔錯。其他仲有雞泡魚、腸、墨魚丸等等🙃

炸蝦、一口甜薯、牛油粟米、全部都唔錯😁 價比高嘅放題🥩