有冇朋友同我一樣都好鍾意食任何shake嘅野食薯條食得太多 前排突然好想下shake海鮮袋去左灣仔出名食呢樣嘅Mr. Crab第一次食到覺得有驚喜店舖環境設計亦都有心思一去到就好似要上一艘船咁 主調深藍色的海洋色系連背景音樂嘅波浪聲 就像置身在船艙中食材方面 有多款養殖海鮮選擇鍾意食食海鮮類嘅朋友唔好錯過阿SET for TWO ($768*)🍴海鮮袋✨👉🏻店員協助shake完海鮮再開袋 有技巧地一攤出黎海鮮分佈就好平均👉🏻包括自選三款海鮮:海蝦、八爪魚仔、翡翠螺//配菜:薯仔、粟米、腸仔//自選醬汁:Lemon pepper//shake成一袋豐富的海鮮袋👉🏻以檸檬胡椒醬提味 令食材充滿檸檬牛油香 但又因為胡椒嘅微辛而不會過膩 👉🏻爽口鮮美的海鮮和配菜都吸收哂醬汁 非常入味 薯仔和粟米都自帶甜味 令整體都加分🍴法式煮青口✨(+$30*)👉🏻煮青口都係必點嘅 因為鮮味又好食 另外會跟一份蒜蓉包 點湯食都好正👉🏻係3款醬汁中選了好少遇到嘅龍蝦濃湯 食青口仲可以飲到龍蝦湯 好滿足🍴蟹肉卡邦尼扁意粉👉🏻扁意粉睇落唔係好大兜 但絕對好夠食 因為食完頭兩味已經飽飽地👉🏻卡邦尼整體好creamy

有冇朋友同我一樣都好鍾意食任何shake嘅野食

主調深藍色的海洋色系
連背景音樂嘅波浪聲 就像置身在船艙中

食材方面 有多款養殖海鮮選擇
鍾意食食海鮮類嘅朋友唔好錯過阿

SET for TWO ($768*)

🍴海鮮袋✨

🍴法式煮青口✨(+$30*)

🍴蟹肉卡邦尼扁意粉
👉🏻卡邦尼整體好creamy 中間夾雜蟹肉碎和煙肉乾和火腿 扁意粉唔會整到好淋
👉🏻帶點白酒香 整體剛好不過膩

🍹跟餐免費送兩杯酒或汽水