2024-08-09
呢日難得黎到石門🤠,去搵下嘢食先, 見到呢間係韓國人主理嘅地道韓國燒肉餐廳🎎,睇到餐牌都ok,同就同朋友坐低咗, 睇到食評話,唔會成面油同成身油煙, 入到嚟坐低咗的確感受到 ,通風冷氣做得好足👍🏼👍🏼呢間好好有店員落場幫手燒, 好有儀式感, 雖然自己燒都係一種樂趣,不過店員幫你燒埋,我同朋友就有時間傾下偈, 又唔使燒到唔熟,或者過熟😂😂😂服務好好😍我哋叫咗烤牛排骨套餐🐮淡淡都係肉, 唔會話有好多肥膏, 撈埋啲配菜, 可以中和番😋😋雞蛋羹🥚脹卜卜 雞蛋羹嚟到好似火山咁噴煙, 熱辣辣 好正喔,食落去, 有芝士, 沙律醬,蟹子同粟米,都係鍾意食,味道好好👍🏼醬油蟹🦀成日都心思思想食,所以一定要呢個, 醬油蟹好新鮮, 醬油調味都啱啱好,唔會好咸, 一放落口,啲蟹肉B曬出嚟,好正呀😋🤤好想再食多隻呀😂大醬湯飲埋大醬湯好滿足🥰見到人哋枱嗌黃油炒飯,店員 仲會係飯到畫埋公仔🐱,好得意,下次都想試下呢間性價比高嘅韓國人主理餐廳,值得 encore 👍🏼👍🏼
我哋叫咗
烤牛排骨套餐🐮
雞蛋羹🥚
醬油蟹🦀
大醬湯
飲埋大醬湯好滿足🥰
呢間性價比高嘅韓國人主理餐廳,值得 encore 👍🏼👍🏼