2022-12-03 66 瀏覽
尖沙咀h8 又出名多嘢食 呢度呢度有一間係cafe lunch time性價比好高今日放lunch就同媽咪過咗嚟食上到嚟環境好開揚 玻璃透咗啲自然光入黎好光猛 the lunch time嘅選擇都唔少 我哋選擇咗一個 黑松露海蝦忌廉扁意粉 黑松露味好香好濃 而且嗰啲海蝦唔係一般嘅急凍蝦 數量都好多 每一啖都有鮮蝦嘅味道 個意粉嘅份量都好足夠 一百蚊鬆啲就有埋前菜同埋一個 忌廉湯如果湯 唔係嗰啲用粉溝出嚟嘅 係好香濃嘅菇味去配搭忌廉 前菜都有唔少沙律另一樣嘢食我哋叫咗慢煮牛面珠登 牛面頰炆得好林配埋個醬好入味 啲份量都好多有成四至五件 送飯一流最後叫多兩個特飲 分別係 菠蘿椰子 香蕉mock tail 同 coffee mocktail兩杯嘅樣貌都相當吸引 而且好大杯最重要係真材實料超好飲

兩杯嘅樣貌都相當吸引 而且好大杯最重要係真材實料超好飲