2024-08-16 417 瀏覽
-今次真係開心驚喜大發現 性價比好高既邊爐🫕簡左120分鐘任食既牛御品套餐☺️**送左每位一隻新鮮鮑魚同埋春陽茶事野飲**湯底方面 簡左鴛鴦湯底 (牛品麻辣+元氣養生)唔係講笑 真係要咁樣叫先岩🤣首先個麻辣湯底好香🥰預自有d鴨血係入面 唔腥 好夾100分~~😝之後元氣養生 我冇諗過可以咁足料😱除左有雞件外 仲吸引注目就係勁多人蔘😍基本上落D野食落去 夾親上黎都有幾條參絲跟住🥳牛肉既單品上黎講 好正 瘋狂n call 澳洲M9和肉同特上牛小排🥩🥩入口即溶 好重牛香味 油脂分佈得岩岩好 真係任食唔嬲😎海鮮方面我推薦沙白 蝦 + 手工蝦滑🤓食落好鮮甜同肥美 蝦好新鮮 d肉好彈牙🙂手工蝦滑都係誠意之外 睇咁睇都見到好多原粒蝦 食落好重蝦味😆小食黎講 鹽酥雞冇得輸 炸好岩岩好 粉皮好薄 肉唔乾🤪皮蛋豆腐 (涷食) 豆腐好重豆味好滑 仲有d蔥粒係面 食落好fresh😋椒鹽蝦 佢嘅蝦炸得好酥脆 同埋出面其他品牌都小見呢個小食選項 幾特別😛另外自助區 真係多到嚇親我🫢配菜+炸物區 有多種唔同既丸 鮮菜 響鈴卷 魚皮、炸薯條、蝦片 任您食🤭邊諗到仲有大量熟食 (主食+小食) 好似滷肉飯 王子麵 烏冬外😹仲
今次真係開心驚喜大發現 性價比好高既邊爐🫕

海鮮方面我推薦沙白 蝦 + 手工蝦滑🤓
食落好鮮甜同肥美 蝦好新鮮 d肉好彈牙🙂

小食黎講 鹽酥雞冇得輸 炸好岩岩好 粉皮好薄 肉唔乾🤪

另外自助區 真係多到嚇親我🫢

仲有豬肚 燉湯 滷水蘿蔔 蒜泥青瓜 等等..
最後梗係甜品啦 大癲!!!!🤩

特別一提呢個D.I.Y. 真係好正 我諗都係得呢到咁正可以用黑糖黎整飄雪綿綿冰🍧
仲有勁多Toppings 例如 愛玉 芋圓 寒天等等..
Häagen-Dazs雪糕 有4大口味 大大桶🍦😘

牛品台式火鍋