2019-03-02 306 瀏覽
吃貨又出動周圍覓食啦~今次目的地位於九龍灣景發工業中心,隱世美食發哥粥底火鍋,講起性價比高到你唔信,人頭$258,汽水任飲,坐的很舒服,沒有限時要求,可以同班朋友慢慢食,慢慢傾,今次試咗竹蔗水,好甜好足料~游水的龍蝦,啖啖肉鮮甜又彈牙,扭動腰肢跳舞的鮑魚,夠生猛!多寶魚也悠哉游在魚缸內,推介自家手打墨魚滑以及韭菜餃,仲有大大塊女士恩物花膠何止一個勁字了得!食到小女子大歎滿足捧住個肚腩走,雖然位置處於工廠大廈,但交通亦方便,九龍灣地鐵站A出口通過德福大廈就見到,今次小女子揸車前來,泊在街邊亦很多位置,嚮發哥個朵自帶任何酒水免收開瓶費快約埋老友們打個邊邊吧!據說雞煲也是該店另一個特色,麻辣夠惹味,等我下次再來試!唯一有少少遺憾的地方畢竟是工廠大廈,洗手間環境希望可以再改善一下~🤭
吃貨又出動周圍覓食啦~
今次目的地位於九龍灣景發工業中心,
嚮發哥個朵自帶任何酒水免收開瓶費

2019-02-28
5 分鐘 (堂食)