2016-04-05
午飯時間。觀塘區其實都好多選擇架噃。同事話帶我食平靚正午餐。呢間Cafe環境都不錯 有卡位有高枱 午飯時間都幾多人。 食物款式多蘿蘿 茶記食物有 西餐又有 甜品又有 特色咖啡又有 幾醃尖既朋友應該都會揀到心水食物啦。 我揀左All Day Breakfast. 講真 $68食到All Day Breakfast 都確實少有 依家好多Cafe餐廳冇八九十蚊都唔得。仲包埋餐湯 餐飲 沙律。抵! All day breakfast賣相都不錯。幾大份。兩塊厚多士 加左牛油焗過 都幾脆。炒蛋都幾滑。香草腸 煙肉煎香過 味道都Ok. 有茄汁豆點下多士一齊食 最開心係有大蘑菇 都幾Juicy $68俾大蘑菇我食 都幾有誠意噃。 我和同事再share左個蜜糖雞翼 雞翼醃得好入味 再加埋蜜糖焗到脆脆地 不過似乎焗內左少少 雞肉輕微有點鞋口 但味道不錯架。我再跟餐追加左一個心太軟 甜品真的做得不錯 外面焗到脆脆地 中間流心朱古力醬又軟熟 夠濃味。Yummy! 我加錢飲左杯咸檸七 成半個咸檸檬 一點都唔吝嗇 配上七喜真是絕配。 同事果然冇介
呢間Cafe環境都不錯 有卡位有高枱 午飯時間都幾多人。
同事果然冇介紹錯 真是抵食夾大份 而且鐘意佢多選擇 一班人去 個個需求都滿足到。👍🏻