2023-05-13
第一次到此食肆食飯,由於有人不食得鵝,否則叫套餐$198便最最抵!沒辦法👐,最後只能散叫啦! 點了一入鹽焗雞(半隻),一條檸檬🍋蒸烏頭,一個炒雜菇蒸冬瓜,4隻聖子,一個白飯。我想講,個蒸魚,超失望。放得好少檸檬🍋(見到細細片,青檸檬和黃檸檬片,但個汁同埋個魚,基本上都不是幾食抵弓有檸檬味!!!!,跟如期差太遠啦)。而且條魚蒸得過熟,有少少鞋口。至於半隻雞,都幾好味,不過$168半隻,但個size 都好細碟。聖子$48有水隻,是成餐比較抵食的!白飯正常(粒粒分別,是ok). 最後到個蒸冬瓜,都有驚喜,雖然都好清淡,但中間炒的不同菇類都炒得好食!我只想講,呢間不算好差,但又不是樣樣餸都好食!只能說不過不失吧!叫左4樣嘢$5xx埋單。我只能說,絕對有其他更好的選擇。
叫左4樣嘢$5xx埋單。我只能說,絕對有其他更好的選擇。