2022-11-06 226 瀏覽
叫左個廚師發版鹽水雞+滷肉飯餐 $55 + 阿宗麵線(大) $60 + 滷肉雞絲飯 $29 + 芝士粟米強餅 $29 + 木瓜奶$29第二次幫襯了食過翻尋味見佢個位偏偏地租個鬼場無乜客,寫篇好評幫得就幫,驚無得再食。店名叫百元鹽水雞但最好食係滷肉飯55蚊餐好抵夠餵飽一個人 鹽水雞偏淡口味 同兩間連鎖味道好大分別 個人覺得唔錯,重口味者可skip叫其他上次叫左泰式口味,建議改良下呢款😅滷肉飯無得輸 香港食過top3 入味肥瘦均勻 咸甜剛剛好加埋油香 個汁超送飯 用左珍珠米更有咬口 濕左都唔會過爛,外賣食都唔驚,細份量都好多夠女仔食蛋餅好食足料,木瓜奶同台灣飲無分別。仲有個阿宗麵線(大),自己係台式麵線控,HKxxmall買同品牌急凍包都要$6x-70, 鋪頭仲要煮埋俾你🙈咁有良心得唔得架整體間店都係調味偏健康,好家庭式有feel

店名叫百元鹽水雞但最好食係滷肉飯
55蚊餐好抵夠餵飽一個人
上次叫左泰式口味,建議改良下呢款😅

蛋餅好食足料,木瓜奶同台灣飲無分別。
整體間店都係調味偏健康,好家庭式有feel
  • 古早魯肉飯配蛋