2019-06-03 268 瀏覽
今次嚟到葵芳嘅新都會廣場Aussie Grill by Outback 食飯 系outback 旗下新開既餐廳 佢係主打快餐嘅 想食快餐但係又唔想迫 我就會揀佢啦 佢係一間高質嘅快餐 今次我就試咗佢個classic burger 佢舊肉系medium rare又juicy 佢仲有片crispy bacon勁香佢叫burger仲可以配一個side 我就叫咗芝士薯條佢嗰sauce 真係超好食 就算食到最尾冇晒芝士都好 佢嗰sauce係我第一次食到見底嘅sauce 另外我仲叫咗一個炸洋蔥條 佢炸得好脆好香 份量都唔少呢個價錢來講我都覺得算抵食值得一提既系佢既環境好chill 一啲都唔似快餐店咁 啲位唔會好侷促咁 可以慢慢喺到hea下 吹下水 正👍🏻佢仲有外賣添啊 所以如果遲啲我趕時間又想食好啲嘅話 我一定會揀呢間