2021-06-10 438 瀏覽
單人A餐(六款配菜加主食) $55呢間嘢超級無敵多餸揀,有選擇困難症嘅朋友建議可以蒙眼點🤣我嘅六款餸選擇係姬松茸蟲草花鴨血娃娃菜風琴豆腐串雞肉,另外麵底加$5,揀咗火鍋寬粉。餸方面覺得鴨血最正,而大愛辣嘅朋友一定要叫菜可以索晒辣湯。姬松茸同蟲草花都算係比較少見嘅選擇,可以一試。反而畀風琴豆腐串個名呃咗,原來只係類似豆卜嘅嘢。最後一款叫咗雞肉純粹諗住畀啲肉食吓😂 火鍋寬粉幾抵讚,彈彈哋又唔會咬唔開,煮得剛剛好,又容易索湯👍🏻因為怕會太辣揀咗小辣上菜已經一片紅海,其實食落又唔係話好辣嘅,不過湯底就真係油咗啲,同行友人揀嘅撈麵都有差唔多嘅問題,個撈麵汁其實係辣油嚟咁。唔知當日係真係天氣太熱定係碗粉真係太辣啦,覺得間鋪冷氣唔係好夠大,食完成身汗咁濟😓另外仲有烤魚食,同場見到另一枱日光日白午餐已經烤緊魚🤣
單人A餐(六款配菜加主食) $55

呢間嘢超級無敵多餸揀,有選擇困難症嘅朋友建議可以蒙眼點🤣

另外仲有烤魚食,同場見到另一枱日光日白午餐已經烤緊魚🤣