2021-08-17 104 瀏覽
熱灸月見和牛套餐 🐮$698呢個套餐包括有月見和牛肩肉扒,韓牛前胸肉,霜降牛小排,韓國鰻魚,牛舌,金桔牛五花,鮮魷魚🦑月見和牛肩肉扒:主打菜和牛係澳洲,雖然望落唔算好多油脂,但係牛味好重🐮🐮🐮韓牛前胸肉:比較厚身嘅前胸肉食得非常過癮,牛肉比較有口感🐮🐮🐮🐮霜降牛小排:油脂感較強烈嘅牛小排,入口軟滑🐮🐮🐮韓國鰻魚:比較驚喜嘅海鮮,同小編喺韓國食嘅鰻魚感覺一樣,非常厚肉彈牙,一咬會爆發魚油🐟而鰻魚嘅表皮烤得焦脆啲仲會有啲似食炸魚皮嘅感覺😆牛舌:薄切牛舌質素正常🐮🐮蜜柑牛五花:比較有咬口嘅肉,醃製過嘅牛五花甜甜地幾入味🐮🐮鮮魷魚🦑:厚切嘅鮮魷魚,新鮮爽彈,稍為鹹咗少少🤏完熟白桃沙冰🍑 $48套餐仲可以升級白桃沙冰,有半個白桃咁多🍑😍認真足料‼️白桃係爽脆個種,冇渣有少少汁🍑沙冰冇藥水味唔使擔心🤣係淡淡的白桃香,微甜,幾值得推介🤣食完餐飯仲可以食半個白桃當飯後果添#炑八 #炑八韓烤 #Meokbangbbq #먹방 #韓燒 #燒肉 #韓國菜 #韓國餐廳 #韓國燒烤 #koreanfood #和牛 #相機食先炑八韓烤(銅鑼灣) 銅鑼灣軒尼詩道502號黃金廣場6樓 @meokbangbbq
熱灸月見和牛套餐 🐮$698

霜降牛小排:油脂感較強烈嘅牛小排,入口軟滑🐮🐮🐮

牛舌:薄切牛舌質素正常🐮🐮
蜜柑牛五花:比較有咬口嘅肉,醃製過嘅牛五花甜甜地幾入味🐮🐮
鮮魷魚🦑:厚切嘅鮮魷魚,新鮮爽彈,稍為鹹咗少少🤏

完熟白桃沙冰🍑 $48

炑八韓烤(銅鑼灣)
銅鑼灣軒尼詩道502號黃金廣場6樓
@meokbangbbq