2021-06-25
又係bookmark好耐嘅西餐廳,今次同行總共四人可以試到多啲唔同嘅菜式,如果四人都可以參考我哋呢個份量,有興趣可以再加多少少前菜或者甜品嘢飲,如果叫四個主食就可能會太多喇。皇牌威靈頓牛柳 $298之前已經見過好多人食呢個Beef Wellington好似好吸引,未入餐廳之前已經決定咗一定要叫。果然係好好味㗎😍呢啲咁多功夫嘅嘢唔係周圍都有得食,絕對係Mini Friday嘅必點之選。酥皮唔會太厚啱啱好,入面嘅牛柳好軟腍唔會過熟,但因為味道都畢竟比較濃,建議至少兩三個人share食。溫泉蛋芝士忌廉汁天使麵配雞柳 $168忌廉汁非常濃,一個人絕對食唔晒。因為係DIY自選意粉,可以任意組合嘅👍🏻香煎三文魚柳配刁草忌廉汁$218望落好似好普通,但係塊三文魚柳又真係煎得啱啱好,唔好牛肉嘅朋友可以點呢個!時代抗疫維尼雞翼 $58其實係柚子雞翼,汁好濃好似直接攞韓國沖嘢飲嗰啲柚子蜜放咗喺雞翼上面咁,好唔好食就好睇個人喜好喇,所長個人來講就覺得甜咗啲。
皇牌威靈頓牛柳 $298
溫泉蛋芝士忌廉汁天使麵配雞柳 $168