2022-08-25 29 瀏覽
厚福街一向出名多美食🥰 成日經過呢間居酒屋,感覺好吸引😍今日去開附近就去食😋香蔥拖羅蓉配鍋巴片好精緻嘅擺盤✨粉嫩新甜嘅拖羅質感好soft~搭配鍋巴脆卜卜都幾特別💕係開胃小菜🥰甲羅燒有蟹籽、蟹肉、蟹膏及海膽等新鮮材料~拌埋一齊加去鍋巴💕啖啖肉蟹膏飽滿,味道濃郁而鮮美~一試難忘🤩串燒🍢🌟汁薩摩雞肉:雞味好香濃,用瘦肉但唔柴👍🏻🌟明太子雞棒:雞棒富有口感,可以咀嚼到雞軟骨👍🏻🌟鹽燒雞翼:燒到香脆~A4黑毛和牛 壽喜燒連野菜豆腐,都幾新鮮,係壽喜燒必備😋 壽喜燒醬汁好清甜✨和牛超滑,入口即溶,牛味濃郁🥰份量都好大,每片都勁大塊!!真係食過返尋味😋就再追加咗沖繩黑豚肉~肥瘦相間,肉味十足✨西京銀鱈魚銀鱈魚油脂豐富,充滿獨特香氣,令人停唔到口💕西京燒調味剛好,能突顯銀鱈魚本身嘅味道🥰 肉質細緻幼嫩,灸燒下,帶有焦香,好惹味👍🏻令和玉子燒甜甜的玉子燒,當做甜品都唔錯💕 好厚實~又充滿蛋香🥰上面仲有「令和」印🤣飲品就揀咗巨峰提子乳酸梳打及蜜桃乳酸梳打~環境真係好日式~ 食品質素又唔錯😋 有機會會再去食😋😋😋

香蔥拖羅蓉配鍋巴片

甲羅燒

串燒🍢
🌟汁薩摩雞肉:雞味好香濃,用瘦肉但唔柴👍🏻
🌟明太子雞棒:雞棒富有口感,可以咀嚼到雞軟骨👍🏻
🌟鹽燒雞翼:燒到香脆~

A4黑毛和牛 壽喜燒

西京銀鱈魚