今日約咗個朋友一齊早啲食晚餐,呢度早啲食嘅好處係,可以睇到個好靚嘅日落黃昏!見到有啲客人都係特登嚟叫杯嘢飲同小食係到chill 下或者同朋友傾吓偈,成個感覺好舒服!🧡LAMB RACK 澳洲烤羊扒 hkd 308羊扒煮嘅時間啱啱好!所以肉質好淋滑!而且唔使擔心好大陣羊臊味!佢個羊味係恰到好處,但如果真係唔太鍾意或者接受唔到羊味,加薄荷醬都中和下返,我個人就覺得呢一個真係好好食!值得一試!當然佢都仲有好多配菜~🧡BEUE MUSSELS IN CREAM SAUCE 招牌忌廉青口 hkd 178前菜我哋叫咗青口啊!佢個招牌忌廉真係好惹味!而且青口嘅份量好多!我諗起碼有30隻,結果我哋兩個人都食唔晒😝🧡CATCH OF THE DAY 是日特色烤魚 hkd 198佢個烤魚嘅肉質都係好嫩滑!因為自己本身鍾意食魚,所以就叫咗呢一款!🧡LAVA CAKE 朱古力心太軟 hkd 98甜品就叫埋佢哋嘅signature!朱古力心太軟真係永遠都係最好食㗎 !配埋雲呢拿雪糕,同埋啱啱焗起嘅心太軟,冷熱交融,口感豐富啊!整體嚟講,無論環境、服務都好唔錯啊!真係覺得好舒服,同朋友一齊就過咗一個美好嘅晚上啦~

🧡LAMB RACK 澳洲烤羊扒 hkd 308

🧡LAVA CAKE 朱古力心太軟 hkd 98