2018-10-31
今日lunch 食沙律都係為左今晚既食肉大餐呀,哩間係米豬連星級burger 餐廳,佢有好多款burger , 牛,豬,雞,連素食burger 都有兩款揀!Salted caramel milkshake好肥但好好好味,佢上面有一大舊cream,上面仲放左焦糖,唔太甜,大滿足呀!友人叫左杯draft beer火熱雞槌有小小辣,但唔係辣到食唔到既地步,重點係佢個bluecheese 醬,佢仲有一粒粒bluecheese 係上面!!!超開胃!佢深色唔係燶左,係佢d 醬黎嫁!Classic burger第一次黎,梗係食佢個經典burger.入面有煙肉,溶芝士,special 醬,仲有dry age 牛。佢既厚牛扒煮到5成熟,仲粉紅色嫁,超juicy!佢既special 醬有d 似千島醬。啤酒脆炸青衣魚柳佢個份量大到,我地最後都食淨四分一,真係堅飽。佢個脆漿唔厚,入面魚柳好嫩滑,切落去d 魚汁流哂,配埋佢個他他醬好好味。好想讚佢枝辣醬呀,同薯仔配埋食,好好味,唔太辣,正佢有open kitchen, 係我最欣賞,起碼見到佢d 野食即整同乾淨企理呀!
Salted caramel milkshake
友人叫左杯draft beer
火熱雞槌
佢深色唔係燶左,係佢d 醬黎嫁!
Classic burger
第一次黎,梗係食佢個經典burger.
佢既厚牛扒煮到5成熟,仲粉紅色嫁,超juicy!
佢既special 醬有d 似千島醬。
啤酒脆炸青衣魚柳
佢個份量大到,我地最後都食淨四分一,真係堅飽。
好想讚佢枝辣醬呀,同薯仔配埋食,好好味,唔太辣,正