2022-01-22 140 瀏覽
今次就試吓工廈既cafe 感覺不錯🥰🥰服務態度好 啲staff 好friendly 主動同我地傾計😂😂 室內都有好多打卡位🥳🥳{lunch set }Appetizer :蘑菇湯好味蘑菇味好濃郁🥰🥰 又夠熱 飲完好暖胃😍😍法包有驚喜!因為上面啲蜜糖甜甜哋 好開胃😚😚main courses1️⃣卡邦尼意粉 ($78)意粉軟度適中 而個醬又好creamy 唔會食到好乾咁😬😬 多煙肉又大粒 有咬口 有少少肥膏 不過有啲肥😆2️⃣經典香煎澳洲西冷牛扒配薯菜 ($88)牛扒煎得啱啱好 唔會overcook 又有肉汁😋😋同個醬好夾🥰薯菜好多 😚😚 一定食得飽甜品.朱古力慕絲朱古力味比較淡 但甜度適中🙂 quite good ☺️☺️飲品1️⃣凍朱古力朱古力味濃郁 因為杯底有好多朱古力醬 而面頭又有可可粉 製造dirty 既效果 打卡一流🥰🥰2️⃣熱朱古力個拉花好靚 又可以打卡啦~味道頗甜☺️☺️總括而言 呢間cafe 抵食!推介👍🏻👍🏻👍🏻
{lunch set }

Appetizer :
蘑菇湯
好味蘑菇味好濃郁🥰🥰 又夠熱 飲完好暖胃😍😍
法包
有驚喜!因為上面啲蜜糖
甜甜哋 好開胃😚😚

main courses

1️⃣卡邦尼意粉 ($78)

2️⃣經典香煎澳洲西冷牛扒配薯菜 ($88)

甜品.朱古力慕絲

飲品