2022-09-29 255 瀏覽
意大利著名咖啡品牌「Caffe Milani」最近喺旺角The Forest都開咗新分店✨旺角店特別聯乘本地年青插畫家Angryangry繪製意大利主題3D藝術壁畫,另外更有街頭畫作藝術長廊,別具特色牛油果雞肉貝果貝果以多穀物製成,口感豐富,更健康!雞肉已去皮,鮮嫩滑溜,雞味香濃~配上牛油果醬、雜錦沙律菜及紅洋蔥,令整體味道及口感更多元化加文火腿香草包三文治Ciabatta外脆內軟,中間夾着Gammon Ham、沙律菜及沙律醬,感覺好fresh,滋味飽肚之選鮮果吉士千葉酥酥皮超新鮮香脆!配上濃濃的吉士醬及新鮮紅桑子,甜度適中,大滿足哦意式蘋果批翻熱後的蘋果批香噴噴,撻皮香脆可口,充滿牛油香!內餡有唔少新鮮蘋果片,肉桂香氣突出,整體甜而不膩純素忌廉海鹽咖啡此乃新店限定特飲~濃厚奶蓋以純素忌廉製成,海鹽有助突出甜味,配上Milani招牌咖啡,素食者必點飲品泡沫咖啡拉花精緻有心思❤️以少量可可粉作點綴,咖啡香濃醇厚

牛油果雞肉貝果

加文火腿香草包三文治

鮮果吉士千葉酥

意式蘋果批

純素忌廉海鹽咖啡

泡沫咖啡

拉花精緻有心思❤️以少量可可粉作點綴,咖啡香濃醇厚