2024-07-27 326 瀏覽
IG見到牛品新廣告,新出鍋底好吸引,蟲草花白玉珍藏鍋,冬瓜盅啱曬夏天。牛品已經係我們朋友聚會的好地方,主打真係質素保持到,來過好多次,耐不耐又加新嘢。選擇cp值很高的牛御品套餐,繼續是主攻M9澳洲和牛and 特上牛小排,和牛任食唔扣單。仲要送 春陽茶事,新出的桂花烏龍好好味,清甜花香味好滋潤,茶味也突出。還有重點好玩好食甜品區,新增任食生果自助,仲有綿綿冰,自助任食任玩,最啱夏天消暑,金色甜品碗,很保凍而且顏價高,影相好靚靚。今次DIY了cp值很高的配搭,底層是雪花綿綿冰,放上大量士多啤梨,、白桃、鳳梨,再到台式甜品區,加入愛玉、芋圓、紫米、紅豆、椰果、彩色啫喱。 然後再加入 味道香濃又滑häagen-dazs 雪糕。 當然加一球雪糕係唔滿足的,另外囉左一大碗抹茶雪糕。