2008-08-17
昨晚與家人到此吃 dinner buffet, 有以下食評 - 環境寧靜, 好relax, 唔似某d酒店好嘈, 係傾計慢慢食既好地方, 仲有真人live鋼琴伴奏, 另外, 酒店有一角落添置了一部電視, 可一邊食buffet, 一邊睇奧運, very good! - 食物種類很多 好味既有 : 幾十款既 salad bar可自己選料, 安格斯牛肉, 鵝肝 w/garlic bread, 魚子醬w/ garlic bread, 亞拉斯加腳蟹, 青口, 熟蝦, 螺, 龍蝦湯, 各式bite size cake, 有我至愛既tiramisu, 壽司ok, 又有幾款唔同既咖哩, 仲有幾款既Haggen Dazs雪糕, 唔錯! 唔錯!- 有待改善既有 : 芝士焗蠔, 冇生蠔, 生果比較少 - 服務非常好, 服務員有禮, 收碟很快, 不用提點懂得自行添水. Good! 開始時會送一杯橙汁, 吃完buffet再送一杯飲品, 可選擇咖啡, 奶荼 or 0 茶值得一去再去, 日後我會再到此餐廳吃buffet, 試下唔同既tea buffet or 宵夜buffet
- 食物種類很多
- 有待改善既有 : 芝士焗蠔, 冇生蠔, 生果比較少