Sky726

2018-05-22 3491 瀏覽
今日下午去旺角行街真係好熱,有成30幾度,好辛苦!所以我地去搵間餐廳坐低飲杯野順便食埋晚飯先返屋企!我哋去到餐廳大約6點幾,坐係冷氣嘅地方望出去有陽光真係好舒服,仲可以睇埋日落726 sangria (white): 開頭我無認真睇下係咩,我以為係檸檬之類嗰啲嘢飲,但原來係有酒精嘅飲品,真係錯有錯着,都幾好飲Chico Chip:老公叫左呢杯,我試飲咗一啖,甜甜地好濃味,唔錯坐係度飲野睇日野真係好舒服今晚想早d返屋企,所以提早食晚飯。Niscoise Salad: 呢個沙律有好多款沙律菜,食落去好新鮮,吞拿魚上面放咗黑椒,有少少辣辣地幾開胃Beef carpaccio: 呢個賣相真係好靚,有好多花係上面,牛肉片好簿,上面有一粒粒咸咸地嘅配料,我地無唔知係乜,但配埋一齊食幾好食Pumpkin soup whit crab meat: 呢個湯好甜吖,南南味好濃好滑Mushroom & black truffle soup: 茹味同黑松露味都係好濃,好好飲!兩個湯都好夠熱仲配埋兩個餐包,拎上手仲係熱架Sea bream: 魚皮煎到好脆,而魚肉仲係好滑,岀色!Wagyu beef conchi

坐係度飲野睇日野真係好舒服

今晚想早d返屋企,所以提早食晚飯。

仲配埋兩個餐包,拎上手仲係熱架

Sea bream: 魚皮煎到好脆,而魚肉仲係好滑,岀色!

Wagyu beef conchiglioni: 個底嗰度真係有好多番茄吖,酸酸地好開胃! 好味

貝殼粉包住有好多和牛,好好食,白色個d cream無唔知係乜,但一齊食好香,貝殼粉唔會好淋身,呢個好好食

我哋食完都差唔多差唔多7時30分,出邊個天真係好靚,感覺好浪漫
,好適合情侶或者夫妻去拍下拖

2018-05-20