2022-09-29
我今日去左牛頭角,呢間叫little Mario's pizzeria ,見到地方都幾relax, 大直落玻璃彩光度十足,地方雖少,大概十張枱內,不過地方乾淨舒服。呢間舖頭出名食pizza,佢地嘅pizza都係每日新鮮製造,所有醬汁都是自家製的,見到menu佢地2021年喺意大利薄餅之王世界錦標賽中得到最佳獎, 而且麵粉係出自意大利出名嘅薄餅店,好似好pro咁!因為諗起老公想食,嗌左個pizza同飲品返屋企同佢食。食左夏威夷pizza,有火腿,菠蘿,蒜蓉,同莫扎里拉芝士,好吸引,有大同中size分,佢地價錢吾貴,L size 158元,M size 98元,即嗌即整,返到屋企雖然凍左,不過仲好好味丫!芝士味濃,餅底都好食!厚薄適中。仲有嗰個肉醬意粉,味道好好食,唔會太鹹,感覺比較健康,份量岩岩好,吾會食吾晒浪費,又環保,好岩女仔啦!整體感覺好好!可以再食!
因為諗起老公想食,嗌左個pizza同飲品返屋企同佢食。
整體感覺好好!可以再食!