2022-06-13 185 瀏覽
十和田 (尖沙咀)/🍾用餐體驗雖然係星期三晚,但都好多人,好彩朋友仔醒有BOOK定位啫😌🤍三色丼 $188😳呢晚唔算好餓,所以同朋友SHARE呢個細細地嘅三色丼。嚟到覺得好驚喜,色水好靚,分別有吞拿魚蓉丼、海膽丼同松葉蟹肉蟹膏。望落細細碗,但原來份量都唔少!🥳個人最鍾意松葉蟹肉蟹膏,味道好濃郁好香,值得一食!☺️次序上我建議由淡到濃咁食(吞拿魚蓉丼〉海膽丼〉松葉蟹肉蟹膏),令味蕾遂漸甦醒,可以更味嚐到每種食材的鮮味。🤍三文魚手卷@2 $38x2三文魚有成三四條大大條,又夠冰凍。壽司飯係預拌咗醬油嘅,令整個手卷更惹味🥰@towada_sushi/整體評分:味道 🌟🌟🌟🌟環境 🌟🌟🌟🌟🌟服務 🌟🌟🌟🌟🌟衛生 🌟🌟🌟🌟🌟抵食 🌟🌟🌟🌟.....#十和田 #日本菜 #刺身 #丼 #壽司 #手卷 #日本野 #三文魚 #海膽 #吞拿魚 #蟹膏 #尖沙咀 #尖沙咀美食 #hkfood #hkfoodie #hkeater #hkfoodlover #hkfoodblogger #hkfoodstagram #hkcafe #hk #hongkong #homekong #hker #食好西 #食好東西
十和田 (尖沙咀)

🍾用餐體驗
雖然係星期三晚,但都好多人,好彩朋友仔醒有BOOK定位啫😌

🤍三色丼 $188

環境 🌟🌟🌟🌟🌟
服務 🌟🌟🌟🌟🌟
衛生 🌟🌟🌟🌟🌟
抵食 🌟🌟🌟🌟
#十和田 #日本菜 #刺身 #丼 #壽司 #手卷 #日本野 #三文魚 #海膽 #吞拿魚 #蟹膏 #尖沙咀 #尖沙咀美食 #hkfood #hkfoodie #hkeater #hkfoodlover #hkfoodblogger #hkfoodstagram #hkcafe #hk #hongkong #homekong #hker #食好西 #食好東西 #香港美食 #香港好去處 #香港情侶 #香港親子