2021-09-27 80 瀏覽
之前睇電視劇見到呢間餐廳已經覺得好有特色好 chill,咁啱今日出開上環所以就決定嚟試吓,入到間餐廳真係好有feel,又會諗起電視劇入邊嘅情景,幾得意。我同太太點咗一個意粉同兩個小食share,意粉點Thai Tom Yum Sauce spaghetti,好濃嘅冬陰公湯味加上海鮮配料真係絶配,醬汁掛滿意粉好惹味;Oldish Chicken Wings 好有驚奇,雞翼外脆內嫩非常Juicy,醬料好入味,太太食完話想encore 😂。最後加個Oldish Tiramisu 做甜品,又係一驚喜👍🏻有別於一般Tiramisu,佢係一個冬甩型,上枱嘅時候server會喺中間倒入一杯expresso,咁你一邊食就會一邊聞到濃濃嘅咖啡味~ 估唔到呢間餐廳唔止得外表,連「內涵」都一樣掂,值得推介~

估唔到呢間餐廳唔止得外表,連「內涵」都一樣掂,值得推介~