2019-05-06 118 瀏覽
聽就聽得多, 但又有幾何會入元朗!!今次入黎探朋友, 順便拉佢去食勝利牛丸!!佢讚到D牛丸好好味架!!!我開頭淨係諗住食牛丸米, 點知原來, 牛丸牛腩牛筋各自都係$38, 雙拼三拼都係一樣價錢, 一場黎到, 叫返個三拼試晒佢D餸啦!!牛丸牛腩牛筋三拼米粉!!!味道確實不錯!! 牛丸好爽口, 真係同出面個D有分別, 但又未至於傳說中咁好味, 但如果打邊爐買返去都不失唯一個好選擇!! 牛腩都好林, 不錯, 唯一美中不足既就係個碗太細, 唔係話佢個份量細, 係個碗太細, 搞到冇嘜湯咁, 我中意多湯, 見到朋友食河粉, 食到一半都冇晒湯!!!如果下仲再黎元朗又要快食都可以再黎!!但專登黎食就唔會LU~
聽就聽得多, 但又有幾何會入元朗!!

牛丸牛腩牛筋三拼米粉!!!