2011-02-08 24 瀏覽
又同為食王出動去食好野喇, 今次專程黎試食好評如潮既翠苑,聽到"農夫包", 個名幾得意喎, 梗係要試下啦, 不過聽聞呢度既豬扒包同茄牛通都不錯, 所以就試埋,嘩, 結果飽到呢..... 咖哩牛肉農夫包 : 咖哩味重~而且味道好好, 夠辣, 食食下真係會出汗架, 個包烘得好脆, 同咖哩好夾, 不過一定一定要趁熱食, 否則個包就會由好脆變成好硬, 咁口感就差好多架喇~ 份量較大, 2個人 share 食先得~ 茄牛通 : 味道一般, 什至可以話係淡, 並不如傳說中咁湯底濃郁, 有點兒失望 豬扒包 : 超級強烈推介, 黎呢度一定要食, 係我心目中最好食既豬扒包, 主要係佢d 洋蔥炒得真係好好味, 豬扒厚度適中, 冇骨, 食過番尋味 凍咖啡 : 有驚喜, 亦係推介之一
又同為食王出動去食好野喇, 今次專程黎試食好評如潮既翠苑,

嘩, 結果飽到呢.....

凍咖啡 : 有驚喜, 亦係推介之一
咖哩牛肉農夫包
茄牛通, 較淡