2024-03-29 367 瀏覽
被好多Cafe介紹文章所吸引,什麼景觀開揚,‘’睇晒銅鑼灣‘,廣角鏡欺騙手法層出不窮。其寶比想象或影相細得多,所謂區高臨下,都只係睇到對住利舞台。一場嚟到,飲杯latte先走啦,我叫左個Flat white 同埋Muffin Total $66, 一般Cafe,價錢,Flat White香濃,Muffin 得原味,難食,太散。如果比我揀會去樓下間How to llive,去過尖沙咀果開HOW唔錯,同埋好似係有services, 唔洗自己拎。NOT 我第一次去,唔知佢有個電子牌,所以比完錢就係度等佢出飛定話我知點做,結個果女職員佢無,就過左幾個人,我都唔知佢有我定無,係我見到有人攞先問返佢攞。我唔知係咪有化妝太靚嘅關係,佢個斜視樣都係有D畸呢Anyway NOT agsin, enjoy HOW 活在當下。

我唔知係咪有化妝太靚嘅關係
,佢個斜視樣都係有D畸呢