2021-12-04 195 瀏覽
約左個因為疫情成2年冇見既飯腳食飯, 佢話好耐冇出街食飯乜都想試下, 咁食放題岩哂啦. 兆萬有好多間放題餐廳, 我地揀左呢間主打日式價錢又ok 既 「極上帝王水產」食放題第一輪必食刺身先, 呢到刺身種類都多, 三文魚甜蝦象拔蚌赤貝等等乜都有齊第1  round 我地試哂所有刺身, 都幾新鮮, 而且冇叫4件黎2件呢d 偷工減料既情況, 之後encore 都好快上檯之後二選一揀左個鱈場松葉蟹海鮮鍋 (另一款係牛肉壽喜燒), 味道都唔錯, 仲有d邊爐配料可以再叫熱食方面種類好多, 日式既有有炸廣島蠔, 炸天婦羅, 和牛粒, 芝士年糕, 海膽手卷等等, 其他野食有三文魚骨腩, 焗蠔, 避風塘蜆, 鹽燒牛舌 (極推介, 好好食), 燒菠蘿, 海蝦等等, 泰式亦有生菜包, 泰式生蝦, 通菜等等, 總有十樣八樣岩你食飲品方面一般大路野都有, 特別既係有嘉士伯同象啤, 岩哂鐘意啤一啤既人而雪糕雪條選擇都好多, 係d平時好小機會食到既, 特別係枝芒果雪糕, 好味到我食左3枝!呢個價錢有咁多野食, 都幾抵!

呢個價錢有咁多野食, 都幾抵!
2021-12-04