2019-07-28 1377 瀏覽
放工約左兩個朋友食飯,我地三個人每人叫左杯野飲,再叫左五樣野食呢個係grilled cheese nachos,有牛油果醬,有sour cream,好好味,但係食到後尾就有d淋呢個係roasted cauliflower grilled kale salad,份量幾大,kale好新鮮呢個係soft shell crab tacos,薄餅包住椰菜絲,同一隻軟殼蟹,加埋芝士醬,好好味呀呢個係炸雞,有燒粟米伴碟,炸雞炸得十分脆,十分推薦最尾黎個mac and cheese,睇落好似好細碟咁,但係食落都幾濟,但係芝士味濃,整得唔錯呢個冇限時,坐得舒服,食物好食,侍應加水又加得快,係星期五晚放工黎同朋友飲杯野,食餐飯嘅好選擇

呢個係炸雞,有燒粟米伴碟,炸雞炸得十分脆,十分推薦