三個人去食11點45分到,已經前面有兩三個等緊 諗住兩三個應該好快啦 。問佢前面有幾多枱客,佢又答我兩三台, 咪同你攞張飛等囉 。點知 叫完一個前面四位, 開始叫後面號碼畀嘅四位 冇到嘅話,就叫號碼畀我後面嘅兩位。。。 我心諗,一般嘅餐廳座位唔係兩位就四位㗎啦。邊有三位㗎?咁我要等到幾時呢? 忍唔住去問下店員, 其實你間舖頭有幾多個三座位㗎?佢又答我4至5張喎。。 跟住就同我講好快到我。。咁我又話有再等啦 。。最後安排咗我哋入座 。本身預算五分鐘左右,給果等咗大半個鐘 。最離奇係 安排畀我既座位,咪又係四位。。 唔明點解係要畀後面嗰啲人入去先囉。。講番嘢食肉骨茶 可以嘅 味道中上啦 不過可以無限添飲呢一點係讚嘅老鼠粉味道唔錯 一嚟記住好撈啦,如果唔係好快黐底嗌咗個古早味腸粉。。 發現其實原來同老鼠粉係一樣嘅味道 。早知嗌一個算啦。 如果畀我揀我會鍾意食腸粉多啲囉。買咗個白咖哩湯麵 湯底好香嘅 椰子味好出 少少辣 不過散熱手嫌唔夠鹹 尤其因為佢用粗身油麵 唔會點掛汁 下次改番食 米粉可能會好啲仲叫咗蘿蔔糕,炸嘅,厚切。呢個全行都讚好。 成餐最好食呢個仲叫咗串燒 冇得揀一定要雲色 好細串

老鼠粉味道唔錯 一嚟記住好撈啦,如果唔係好快黐底

仲叫咗蘿蔔糕,炸嘅,厚切。呢個全行都讚好。 成餐最好食呢個

仲叫咗串燒 冇得揀一定要雲色 好細串 唔抵囉。味道可以嘅